[FOTO] Accident grav pe traseul R1 Ungheni – Chișinău. Un bărbat din Ungheni a accidentat mașina în care se afla fosta soție și copilul său

O femeie și copilașul său de numai trei anișori au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat de pe traseu de o mașină de teren de marca Volkswagen Touareg, la volanul căruia se afla fostul său soț.

După accident, acesta a dat bir cu fugiții, însă a fost prins de oamenii legii la câțiva kilometri de la locul accidentului.

Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 31 decembrie 2019, în jurul orei 18:47, pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, transmite Deschide.md

Este vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani, orginară din Ungheni, care aseară, împreună cu fiul său în vârstă de 3 anișori, se deplasa spre Chișinău, într-un automobil de marca Mazda, la volanul căruia se afla nașul său, un chișinăuian în vârstă de 41 de ani.

A accidentat mașina în care se afla fosta soție și copilul său

Femeia urma să-și petreacă Revelionul la Chișinău, cu nașii de cununie, însă a ajuns la spital în stare gravă, cu o fractură a coloanei vertebrale, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de pe traseu de un Touareg, la volanul căruia se afla fostul soț al femeii cu care se află în proces de divorț.

La spital, cu diverse traumatisme, a ajuns și copilul său.

Rudele victimei, care au solicitat să nu le fie divulgată identitate, ne-au comunicat că fostul soț al femeii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, după ce a aflat că dânsa s-a pornit spre capitală cu nașul său, a urcat băut la volan și s-a pornit din urma lor.

„Cu două săptămâni în urmă au avut prima ședință de judecată în procesul de divorț prin care apartamentul cumpărat de ei împreună a rămas pe numele femeii, iar ea i-a întors acestuia 20 de mii de ero.

În ultima perioadă a amenințat-o de mai multe ori, iar ieri a aflat că se duce la Chișinău cu nașul său și a urmărit-o, iar pe traseu a provocat accidentul intenționat”, a comunicat pentru Deschide.md ruda victimei.

Bărbatul ar fi încercat de mai multe ori să-i blocheze pe traseu efectuând manevre periculoase, iar ulterior, în apropiere de localitatea Făgureni, Strășeni, a stins farurile Touareg-ului și a lovit din spate automobilul în care se afla fost sa soție, copilul, dar și nașul acestora.

În urma impactului, șoferul automobilului Mazda a pierdut cotrolul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț de pe acostament.

Bărbatul cu Touareg-ul, la fel a pierdut controlul volanului, iar mașina de teren s-a răsturnat pe traseu. Imediat după accident acesta a dat bir cu fugiții de la fața locului.

„Ea și copilul au fost transportați la spitalul raional din Strășeni în stare gravă, iar ulterior au fost preluați de un echipaj AVIASAN și au fost aduși la Chișinău.

Copilul a fost internat în secția reanimare de la Centrul Mamei și Copilului, iar pe ea au dus-o în secția de reanimare a Spitalului de urgență. Noaptea trecută  a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de 4 ore.

Acum și-a revenit din comă, însă încă este sub supravegherea medicilor”, a mai adăugat interlocutorul nostru.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat pentru Deschide.MD că despre accident poliția fost anunțată prin intermediul serviciului 112 de către o persoană anonimă.

„Ajunși la fața locului poliția a stabilit că, pe traseul R1 km 25, automobilul de marca Volkswagen Touareg, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al orașului Ungheni, în timp ce se deplasa spre municipiul Chișinău, a tamponat din spate automobilul de marca Mazda condus de un bărbat de 41 ani, locuitor al municipiului Chișinău, care avea ca pasageri o femeie de 37 ani și fiul acesteia de 3 anișori.

În urma impactului pasagerii automobilului Mazda au primit diverse leziuni, fiind transportați la Spitalul Raional Strășeni pentru îngrijiri medicale”, a declarat Vetcu.

Reprezentantul IP Strășeni a ținut să menționeze că șoferul Touareg-ului a fost reținut de oamenii legii la o distanță de câțiva km de la locul accidentului, însă acesta susține că nu-și amintește nimic și neagă că ar fi fost implicat în vreun accident rutier.

„Șoferul automobilului WV Touareg a părăsit locul accidentului, însă în urma măsurilor operative întreprinse de oamenii legii, acesta a fost localizat la o distanță de câțiva km. Se deplasa pe jos, pe marginea carosabilului.

Acesta a refuzat să fie testat alcooscopic cu un aparat Drager, însă i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii dacă ar fi consumat, sau nu, băuturi alcoolice, dar rezultatele de laborator încă nu au fost prezentate organelor de anchetă.

Din declarațiile inițiale, șoferul comunică că nu-și amintește nimic, inclusiv faptul că ar fi fost implicat într-un accident”, a mai subliniat Vetcu.

Vetcu ne-a spus că bărbatul nu a fost reținut pentru 72 de ore, însă pe numele său a fost inițiat un proces penal pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

De altă parte, rudele femeii susțin că acesta ar fi vrut să-i ucidă și că tatăl său este un om influent în Ungheni, care ar putea să-l scoată basma curată din acest caz.

Anterior, cei doi soți au activat în cadrul unei clinice stomatologice din Ungheni.

Femeia este medic stomatolog, iar bărbatul este tehnician dentar.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

1 trackback / pingback

  1. Conducătorul Touareg-ului care a accidentat mașina în care se afla fosta soție și copilul său a fost reținut de angajații IP Strășeni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns