Foto // Accident grav la Edineț. Doi tineri au decedat și alții doi – la spital

Doi tineri au fost răniți, iar ați doi au decedat, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu un automobil pe un câmp.

Accidentul rutier tragic a avut loc în acestă după-amiază, în jurul orei 14:50, în localitatea Alexeevca, din raionul Edineț.



Potrivit datelor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca Volkswagen Pasat B5, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 18 ani și fără permis de conducere, comunică Deschide.md

La ieșirea din localitatea Alexeevca, tânărul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe drum și s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp.

În urma accidentului, trei pasageri, un tânăr de 20 de ani și un minor de 16 ani, ambii originari din localitatea Onești, dar și un alt pasager de 16 ani originar din Zăbriceni, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Ulterior, minorul de 16 ani transportat în stare gravă, a decedat.

La spital a fost transportat și tânărul de 18 ani, din Zabriceni, conducătorul autoturimului, însă din nefericire și acesta a murit la scurt timp după internare în secția de reanimare a spitalului raional Edineț.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, totodată fiind prelevate probe de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate a adolescentului care se afla la volan.

Amintim că în această dimineață, în satul Brătuleni din raionul Nisporeni un BMW s-a răsturnat într-un șanț. La volan la fel se afla un tânăr fără permis de conducere și în stare de ebrietate.

Vedeți și Un tânăr băut și fără permis s-a răsturnat cu un BMW la Brătuleni, r. Nisporeni. Două adolescente au ajuns la spital

Totodată, în raionul Fălești, un bărbat de 41 de ani, în stare de ebrietate, s-a tamponat într-un pilon de electricitate.

Vedeți și Un șofer în stare de ebrietate s-a izbit cu mașina într-un pilon la Fălești

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns