Foto // Accident feroviar grav pe traseul Chișinău – Tighina. Un bărbat și o femeie au decedat iar doi copii au fost transportați la spital

Un accident feroviar grav a avut loc în această după amiază la trecerea peste linia de cale ferată Chișinău – Tighina, în apropiere de satul Mereni din raionul Anenii Noi.

În accidentul rutier grav a fost implicat un auturism de model Mercedes Vito și o locomotivă a Căii Ferate a Moldovei.



Oamenii legii au stabilit că șoferul autoturismului care se deplasa din direcția satului Mereni spre orășelul Sângerea a ignorat indicatorul care anunță o trecere la nivel cu calea ferată.

Urmare a impactului, șoferul microbuzului în vârstă de 52 de ani a decedat pe loc, o femeie de 70 de ani în drum spre spital, iar doi copii de 3 și respectiv 10 ani au fost transportați a un spital din Chișinău pe îngrijiri medicale.

Potrivit Corinei Repeșciuc, ofițerul de presă pentru Inspectoratul de Poliție Anenii Noi, accidentul s-a produs în jurul orei 13:40 al zilei de 29 februarie;

„Un microbuz de marca Mercedes Vito a fost lovit de o locomotivă al CFM.

În urma imapctului, conducătorul autoturismului a decedat pe loc, iar o femeie și doi copii au fost transportați la un spital din Chișinău”.

Ulterior, femeia în vârstă de 7 ani a decedat în drum spre spital.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON







Fii primul care comentează

Lasă un răspuns