Foto // A aruncat cu pietre în mașina poliției de patrulare. Isprava unui motociclist din Costuleni, raionul Ungheni

Un motociclist de 22 de ani din satul Costuleni, raionul Ungheni, ar fi încercat să scape de urmărire și a aruncat cu pietre într-un echipaj de poliție al Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Aventurile nocturne ale motociclistului au avut loc ieri, 22 mai, aproximativ la orele 22:20.



În timp ce polițiștii de patrulare monitorizau situația pe traseu G91 Ungheni – Bărboieni – M1, ar fi fost observat o motocicletă fără numere de înmatriculare.

Oamenii legii au somat motociclistul să se oprească.

Tânărul nu s-ar fi supus, însă, cerințelor și ar fi accelerat, în speranța de a scăpa de urmărirea poliției. Agenții de patrulare s-au luat după tânăr.

Când a înțeles că nu are cum să se ascundă, acesta ar fi luat niște pietre în mână, iar când mașina poliției l-a ajuns din urmă, tânărul a aruncat cu pietre în ea.

A aruncat cu pietre în mașina poliției de patrulare

Suspectul nu s-a oprit aici.

Acesta ar mai fi aruncat încă o piatră direct într-un polițist, care ieșise din automobilul de serviciu.

Prin urmare, agentul de patrulare s-a ales cu o vânătaie și mai multe zgârâieturi la mâna stângă.

Mai mult, în momentul când tânărul ar fi aruncat cu piatra în polițist, acesta ținea în mână aparatul DRAGER, care a fost deteriorat.

În cele din urmă, suspectul, în vârstă de 22 de ani a fost încătușat și transportat pentru audieri la Inspectoratul de Poliție Ungheni.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

Incidentul s-a petrecut pe traseul național G91, în perimetrul satului Costuleni.

Pe numele tânărului a fost pornit un dosar penal în baza articolului 349 alin. 1 al Codului Penal „Ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească”.

Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanță, tânărul riscă să se aleagă cu amendă în mărime de la 850 la 1350 unității convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns