Focuri de armă în localitatea Sipoteni din raionul Călărași

Un bărbat s-a ales cu mai multe leziuni corporale după ce a fost împușcat în spate. Cazul a avut loc pe 4 martie, în jurul orei 20:00, în localitatea Sipoteni din raionul Călărași. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol a declarat că totul s-a întâmplat după ce un bărbat de 63 de ani, în timp ce se afla în propria locuință și privind peste geam a observat o persoană necunoscută care se furișa pe lângă casă sa.

„Imediat, bărbatul și-a luat arma personală din safeu de model “IJ 58”, ce o deținea legal și care era încărcată, după care a ieșit în curtea gospodăriei sale, unde a observat că persoana necunoscută a sărit gardul în drum.

Tot atunci, localnicul a ieșit în stradă și a văzut persoana sus menționată că fugea într-o direcție necunoscută, iar pentru a-l speria a efectuat o împușcătură în plan vertical, iar a 2-a în plan orizontal, în urma cărui fapt individul a fost împușcată în spate”

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de  59 ani din Chișinău, care în urma împușcăturii a suferit leziuni corporale sub formă de plagă deschisă a peretelui toracic posterior.

Totodată, în urma împușcăturii, victima neanunțând polițiștii din motive necunoscute, s-a urcat la volanul automobilului personal de model “Mercedes GL”, cu care s-a deplasat la domiciliu, în municipiul Chișinău, unde și a fost depistat de serviciul Pază de Stat, care a înștiințat serviciul de urgență. 

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de către IP Centru, în comun cu IP Călărași, în cadrul cercetării la fața locului a locuinței bărbatului din satul Sipoteni, arma de model “IJ 58” și 24 cartușe calibrul 12 mm, au fost depistate și ridicate din safeul de la domiciliu, pe care le-a predat benevol.

Arma și munițiile ridicate urmează fi expediate în adresa CTC și EJ al IGP a MAI, pentru efectuarea expertizei balistice.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns