Fii Moș Crăciunul unui elev al Gimnaziul „Pavel Buruiană” din Condrătești

Fiecare copil din Moldova așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă.

Și nu doar pentru tradițiile frumoase de Crăciun și miros continuu de brad, de ghirlande la geam și vacanța de iarnă, de „umblatul” cu hăitul și colinda, dar … și pentru tradiționale cadouri și dulciuri din partea conducerii instituției de învățământ în care își fa studiile.



Din păcate, în acest an, circa 100 de copii ai Gimnaziului „Pavel Buruiană” din comuna Condrătești, sat românesc de răzeși, vor fi lipsiți de această mică plăcere, se comunică pe Blogul lui Marin BODRUG / bodrug.eu.

Potrivit sursei, motivul ar fi lipsa resurselor financiare în bugetul instituției de învățământ preuniversitar.

Însă, Condrăteștiul a dat Moldovei mai mulți oameni de bună credință și valoare care nu sunt indiferenți și au decis să contribuie pentru a bucura tânăra generație.

La acest subiect, pe bodrug.eu se mai comunică că în acest context, Vasile Fotescu, activist și profesor universitar, a lansat inițiativa caritabilă „Fii Moș Crăciunul unui un elev din Gimnaziul Condrătești”.

Potrivit Condrăteșteanului, în acest an, administrația gimnaziului nu dispune de bani în bugetul școlii pentru a face măcar măcar cel mai mic cadou copiilor  – o cutie cu dulciuri.

Astfel, Vasile a vine cu îndemnul către toți cetățenii să contribuie pentru acești copii să simtă și ei magia sărbătorilor și să punem mână de la mână pentru a face un cadou ( dulciuri ) pentru 100 de copii.

Totodată, Ungheneanul a identificat și deja pe cel mai important personaj – Moș Crăciun.



Pentru mai multe detalii referitor la faptul cum puteți deveni Moș Crăciunul unui un elev din Gimnaziul Condrătești, apelați la numărul de tel. 069 303 194 (Vasile Fotescu).

Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENI

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram, și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns