Fetele de la Colegiul Agroindustrial din Ungheni au cucerit argintul în cadrul Turneului Republican de mini-fotbal ,,Liga Studențească”

Echipa Colegiul Agroindustrial din municipiul Ungheni a cucerit argintul în cadrul turneului republican de mini-fotbal „Liga Studențească” între colegii și centre de excelență, cedând doar Colegiul de Medicină din municipiul Cahul

În cadrul evenimentului fotbalistic, cea mai bună echipă a devenit Colegiul de Medicină din Cahul, care a învins în meciul decisiv Colegiul Agroindustrial din Ungheni, scor 4-1.


În meciul pentru locul 3, Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale din Chișinău s-a impus în urma executării loviturilor de departajare cu Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor din Bălți.

La masculin, viitorii polițiști de frontieră din cadrul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei din municipiul Ungheni  – „Frontiera”, au ocupat locul IV.

În total, la competiție au participat 29 de echipe de băieți și 15 de fete.

La ceremonia de premiere, au participat un reprezentant al direcției sport din cadrul Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării, directorul tehnic FMF și coordonatorul proiectului Grassroots FMF.

Studenții sau învrednicit cu medalii, cupe și cadouri și cu bilete la meciul Moldova – Islanda, din cadrul preliminariilor EURO 2020.

Galerie Foto:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns