Femeia, care și-a uitat copilul în drum și el a înghețat, și-a bătut crunt tatăl împreună cu iubitul său

Femeia din Soltănești, care la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut s-a îmbătat și a uitat copilul afară, în ger, a comis-o din nou. De această dată, victima este tatăl ei. Împreună cu iubitul său, ea și-a bătut crunt și și-a amenințat tatăl, după ce ultimul i-a făcut observație nepotului său. În consecință, poliția din Nisporeni a emis un ordin de restricție pe numele celor doi bătăuși, transmite Canal 2 Nisporeni



Sursa transmite că femeia, fiul și concubinul ei, locuiesc de mai mulți ani în casa victimei. Potrivit poliției, în jurul orei 23:00 a zilei de 31 ianuarie curent, între stăpânul locuinței, fiica sa și iubitul acesteia, s-a iscat o ceartă care a degenerat în bătaie.

Deplasânduse la fața locului, angajații Serviciului de Patrulă Intervenție ai Inspectoratului de Poliție Nisporeni, au stabilit că bărbatul de 51 de ani, a fost înjurat, îmbrâncit și i-au fost aplicate câteva lovituri în regiunea capului de către cei doi indicați” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, Ghenadie Mariniuc, inspectorul de sector în satul Soltănești, .

În consecință, angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni au emis un ordin de restricție pentru zece zile pe numele  suspecților. Concubinilor li s-a interzis în această perioadă să se apropie de casă sau de victimă, în caz contrar, riscă să fie arestați. Nu se știe, unde s-au adăpostit tânărul și iubita sa. Iar tatăl femeii a fost de negăsit. Vecinii spun că aceasta consuma, zilnic, alcool și este agresivă.




sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns