Felicia LUPU, tânăra cu origini Unghenene pe podium la Campionatul mondial la taekwondo din SUA, 2021

Unghenenii au fost mereu și sunt cei mai tari, cei mai bravo!

Drept dovată ai acestei axiome o constituie și victoria Feliciei Lupu la Campionatul mondial la taekwondo 2021 din Phoenix, Statele Unite ale Americii.

Felicia, de doar 8 ani, născută la 26 mai (într-o zi cu fondatorul proiectului NEWS.UNGHENI.ORG), a reușit să cucerească medalia de bronz și să urce pe podium la unul dintre cele mai importante campionate modiale din domeniul artelor marțiale – Campionatul mondial la taekwondo 2021.

Felicia, este fiica Ungheneanului Nicolae Lupu, originar din cartierul Dănuțeni al municipiului Ungheni, stabilit din 2008 în Statele Unite ale Americii.

Tatăl Feliciei – Nicolae LUPU și Marin BODRUG, fondatorul NEWS.UNGHENI.ORG, ambii originari din sectorul Dănuțeni al mun. Ungheni

Anterior, Nicolae a promis fondatorului redacției NEWS.UNGHENI.ORG că atunci când Felicia va urca pe podium, obligatoriu va arbora Sfântul TRICOLOR.

Zis și făcut!

Felicia a cucerit bronzul iar Nicolae Lupu a arborat Sfântul TRICOLOR în sala de competiții al Campionatului mondial la taekwondo, Phoenix, Arizona, 2021.

Mândri de reușitele Unghenenilor noștri!

Ai noștri, Ungheneni.

#ForțaUNGHENI!

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: