FCM Ungheni vs FC Sfântul Gheorghe. Meciul retur al 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange.

În această sâmbătă, 6 iulie, începând cu orele 18:00, pe stadionul municipal din Ungheni, va avea loc meciul retur al 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange, ediția 2019 – 2020, dintre FCM Ungheni și FC Sfântul Gheorghe.



Amintim că la 26 aprilie curent, s-a disputat meciul tur în care FC Sfântul Gheorghe, legitimată în Divizia Națională, a învins cu scorul minim de 1:0 pe FCM Ungheni, echipă din cadrul Diviziei B zona Centru, a treia divizie valorică a Campionatului Moldovei la fotbal.

În comparație cu FCM Ungheni, sfinții, așa cum sunt porecliți cei de la Sfântul Gheorghe, sunt mai experimentați și mai bine pregătiți. Echipa este clasată la moment pe locul III, la 11 pct față de lider FC Șeriff și 1 pct față de secund – FC Milsami Orhei.

Sâmbătă, 6 iulie, ora 18:00, stadionul municipal din Ungheni, intrarea liberă. 

Astfel, pentru a învinge în meciul retur și calificarea FCM Ungheni în 1/4 de finală a Cupei Moldovei Orange, redacția News.Ungheni.org și Blogul lui Marin BODRUG / bodrug.eu, susține și recomandă tuturor unghenenilor să participe la acest eveniment sportiv întru susținerea masivă a echipei municipale.

Împreună suntem o #Forță, #ForțaUNGHENI

Pentru mai multe detalii privind meciul retur, accesați pagina evenimentul de pe facebook: Cupa Moldovei Orange 1/8 de finală FCM Ungheni – SF.Gheorghe

Totodată, în cadrul 1/4 de finală a Cupei Moldovei Orange, sunt calificate mai multe echipe din regiunea Ungheni (raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași):

  • CSF Speranța Nisporeni (Locul VI în Divizia Națională);
  • FC Sporting Trestieni, Nisporeni (Locul I în Divizia B, zona Sud).



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns