FCM Ungheni se va duela cu FC Sf. Gheorghe Suruceni în cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange

La 26 iunie curent, va avea loc etapa tur a 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange, ediția 2019 – 2020. În premieră, echipa ungheneană FCM Ungheni se va lupta pentru titlu, după ce a învins în etapa precedentă pe FC Sângerei cu 3:1.


În cadrul 1/8 de finală ale Cupei Moldovei Orange, unghenenii se vor deplasa la Suruceni unde îi vor întâlni pe cei de la FC Sfântul Gheorghe Suruceni. Meciul va avea loc miercuri, 26 iunie, începând cu ora 18:00 pe stadionul din satul Suruceni, raionul Ialoveni.

Pentru mai multe detalii, accesați evenimentul de pe facebook: Cupa Moldovei Orange 1/8 de finală SF.Gheroghe – FCM Ungheni

În comparație cu FCM Ungheni, sfinții, așa cum sunt porecliți cei de la Sfântul Gheorghe, sunt mai experimentați. Echipa joacă în Divizia Națională și este clasată la memont pe locul III, la 11 pct față de lider FC Șeriff și 1 pct față de secund – FC Milsami Orhei.

Totodată, în cadrul 1/8 de finală ale Cupei Moldovei Orange, au acces 3 echipe din regiunea Ungheni (2 din Nisporeni și 1 din Ungheni):

  • FCM Ungheni – Divizia B Centru (lideră) – Ungheni;
  • CSF Speranța Nisporeni – Divizia Națională (locul V) – Nisporeni;
  • FC Sporting Trestienni – Divizia B Sud (lideră) – Nisporeni.%d blogeri au apreciat: