FCM Ungheni a cedat locul I în Divizia B după înfrângerea în fața FC Sucleia

Echipa municipală FCM Ungheni a cedat poziția de lider în Diviziei B, zona Centru, după înfrângerea categorică cu 1:5 în față echipei din stânga Nistrului, FC Sucleia.

În această sâmbătă, 29 iunie 2019, echipa municipală FCM Ungheni, a cedat pe stadionul municipal Ungheni cu 1:5 în favoarea celor de la FC Sucleia, clasați pe locul II, cu un meci mai puțin decât unghenenii.



Astfel, echipa ungheneană, cu 18 puncte la activ, se clasează pe locul II în clasamentul Divizie B zona Centru, cu 3 puncte față de FC Sucleia -cu 21 puncte după VIII etape.

Golul FCM Ungheni au fost marcat din penalty de către Chiril Aramă

Următorul meci ân cadrul Diviziei B zona Centru FCM Ungheni îl va disputa pe 28 august, începând cu ora 18:30, pe stadionul sătesc din Mileștii Mici, contra echipei din Asociația raională de fotbal Ialoveni (ARF Ialoveni)

Totodată, la 6/7 iulie 2019, pe stadionul municipal, în cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange, FCM Ungheni urmează să îi înfrunte în meciul retur pe FC Sfântul Gheorghe. În meciul tur, unghenenii au cedat cu 1:0 în favoarea echipei din Divizia Națională.

Clasamentul Diviziei B zona Centru după VIII etape:




Galerie Foto, realizată tradițional de către Dionis Secrieru, Administrator și Fotograf al FCM Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns