Expresul: Municipiul Ungheniul a semnat un memorandum de înțelegere cu or. Nanchang din Republica Populară Chineză

Un memorandum de înțelegere între Primăria Municipiului Ungheni și administrația orașului Nanchang din Republica Populară Chineză a fost semnat la Ungheni în ziua de 25 octombrie, transmite ziarul regional Expresul.md



Sursa comunică că evenimentul s-a produs în prezența a numeroși ungheneni, reprezentanți ai administrației publice locale, ai mediului de afacei și societății civile și presupune schimburi de experiență și cooperare în diverse domenii: economic, industrial, educațional, cultural etc.

La eveniment au participat  și o delegație impunătoare din China, în frunte cu Liu Jiafu, viceprimarul orașului Nanchang.

Deși orașele noastre sunt la o distanță foarte mare, acum, în contextul globalizării și urbanizării, suntem siguri că vom reuși să sporim și să consilidăm în ambele localități creșterea economică. La fel, pentru viitor, orașele noastre se vor ajuta reciproc, pentru a dezvolta relații de cooperare fructoasă în diferite domenii”, a declarat pentru Expresul, Liu Jiafu.

Totodată, sursa mai scrie că primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, s-a arătat mândru de perspectiva acestei  colaborări, care, potrivit dânsului, va contribui la dezvoltarea municipiului.

Astăzi am semnat un memorandum de înțelegere. Aceasta înseamnă legături mai strânse între orașele noastre, o colaborare directă și, pentru viitor, o posibilă înfrățire”, a menționat dânsul.

Memorandumul a fost semnat cu un termen de 5 ani, cu o posibilă prelungire la înțelegerea ambelor părți de a devein orașe înfrățite.

Liu Jiafu, viceprimarul orașului Nanchang, cu Alexandru Ambros, primarul al Municipiului Ungheni. sursa foto: Expresul.md



sursa: Expresul.md

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. La 104 ani de la Marea Unire, municipiul Bistrița a devenit 20-lea frate al municipiului Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  2. Sângele apă nu se face. A fost semnat Acordul de Cooperare între județul Maramureș și raionul Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns