Elevii absolvenți revin de mâine fizic la ore. Decizia CRSE Ungheni nr. 6E din 20.04.2021

La 20 aprilie curent, Comisia Situații Excepționale a raionului Ungheni s-a întrunit din nou în ședință. Ca și ședințele anterioare, membrii comisiei s-au convocat în regim online.

Și de această dată, în cadrul ședinței Comisiei Situații Excepționale a raionului Ungheni a fost abordat subiectul cu privire la evoluția situației epidemiologice a infecției Covid-19 pe teritoriul raionului Ungheni.

Elevii absolvenți revin de mâine fizic la ore

Urmare, în instituțiile de învățământ publice și private ale localităților menționate în anexă la Decizia Comisiei raionale Situații Excepționale Ungheni nr. 6E din 20 aprilie 2021, cu excepția instituțiilor de educație timpurie, organizarea procesului educațional, începând cu ziua de mâine, 21 aprilie 2021, se v-a desfășura la distantă, excepție făcând elevii din învățământul primar (clasele I-IV), elevii din clasele absolvente a IX-a, a XII-a), care vor desfășura procesul educațional zilnic, cu prezența fizică în instituțiile de învățământ, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică privind prevenirea și răspândirea COVID-19.

Informația este comunicată și pe pagina de facebook al Primăriei municipiului Ungheni, care anunță că elevii claselor primare (I-IV) și cei din clasele absolvente (IX și XII) din municipiul Ungheni revin la studiile cu prezența fizică în școală.

Totodată, se păstrează restricțiile privind:

  • interzicerea aflării în locurile publice (păduri, parcuri, alei, plaje etc.), în grupuri mai mari de 3 persoane, cu excepția membrilor unei familii;
  • interzicerea aflării persoanelor în vârstă de peste 63 ani în afara domiciliului și in spațiile publice fără necesitate stringenta, cu excepția: (i) deplasărilor în interes de serviciu, atunci când activitatea nu poate fi desfășurată ia distanță, (ii) deplasărilor pentru asigurarea cu produse alimentare; (iii) deplasărilor pentru asistență medicala ce nu poate fi amânată; (iv) deplasarea pentru alte motive. justificate și care nu pot fi amânate.

În aceași ordine de idei, în Decizia Comisiei Raionale Situații Excepționale Ungheni nr. 6E din 20 aprilie 2021 este specificat și modul de activitate al lăcașelor de cult în această perioadă.

Pentru mai multe detalii despre măsurile restrictive / de protecție aprobate de membrii Comisiei Situații Excepționale a raionului Ungheni în scopul combaterii pandemiei de COVID-19, accesați Decizia Comisiei Raionale Situații Excepționale Ungheni nr. 6E din 20 aprilie 2021:

Decizia Comisiei Raionale S… by News Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns