Electrocasnice transportate ilegal depistate de Echipa mobilă a IGPF

Doi locuitori ai municipiului Chișinău au rămas fără bunurile transportate pentru că nu au putut prezenta documentele necesare.

Angajații din cadrul echipelor mobile ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră sunt cei care documentează incidentul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe traseul M1 Chișinău – frontieră cu România, în proximitatea PTF Leușeni, au oprit în trafic două mijloace de transport de model Ford Transit.

Ambii conducători auto, originari din municipiul Chișinău, se întorceau din Uniunea Europeană. 

După verificarea actelor pe mijloacele de transport au fost solicitate documentele însoțitoare și pentru încărcătura transportată.

În compartimentul marfar al ambelor automobile s-a depistat 25 de electrocasnice a diferitelor branduri germane și anume: uscătoare, mașini de spălat, aspiratoare, frigidere, aparate de cafea.

Audiați, șoferii au comunicat că nu dețin careva acte pentru tehnica transportată din motiv că le-au achiziționat de la persoane intermediare.  

Ca urmare, bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte, până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns