Efectivul CESF Ungheni – imunizat în proporție de 90% contra COVID-19

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că un număr de 1 751 polițiști de frontieră sunt vaccinați împotriva Covid-19.

Din numărul celor imunizați, 1 634 de angajați au administrat și cea de-a doua doză de vaccin.

Vedeți și MSMPS comunică 787 cazuri de COVID-19, inclusiv 29 în raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași

CESF Ungheni – imunizat în proporție de 90% contra COVID-19

Potrivit Poliției de Frontieră, cei mai exemplari la capitolul vaccinare antiCovid-19 sunt lucrătorii medicali, imunizați 100%.

Pe locul II din efectivul IGPF, se clasează elevii și cadrul didactic al Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei cu o rată de imunizare contra COVID-19 de 90%.

Clasamentul Poliției de Frontieră este urmat de peste 80% din personalul mai multor Sectoare ale Poliției de Frontieră, cum ar fi Cosăuți, Costești, Stoianovca, Olănești.

Totodată, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră mai informează că în perioada minivacanței, au activat echipaje mobile de vaccinare, unde polițiștii de frontieră au avut posibilitatea imunizării chiar la locul de muncă.

În acest sens, un număr de 150 de angajați au acceptat să se vaccineze, conștientizând pericolul care îl prezintă pentru sănătate Covid-19.

De menționat că echipajle mobile periodic își vor reactiva misiunile și vor merge repetat prin Sectoarele Poliției de Frontieră. 

În prezent sunt active șapte cazuri în care angajații Poliției de Frontieră au fost testați pozitiv la Covid-19.

Toți poartă o formă ușoară a virusului și sunt tratați la domiciliu.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns