După o festivitate în Grozești, 11 persoane au fost depistate pozitiv la COVID-19

În cadru Conferinței de prezentarea informațiilor actualizate privind infecția COVID-19 la 19 august 2020, specialiștii Agenției Naționale de Sănătate Publică au comunicat că au fost înregistrat trei cazuri de infecții în grup cu nou Coronavirus.



Cu regret, persoanele infectate au participat la ceremonii în grupuri asociate.

Potrivit raportorului, în localitatea Grozești din raionul Nisporeni, urmare a unei festivități organizate, au fost identificate 11 persoane pozitive la noul Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Totodată, au mai fost înregistrate alte două cazuri similare.

În localitățile Roșcani și Mereni, au fost stabilite a câte 6 cazuri de îmbolnăviri asociate.

Amintim că la ziua de ieri, în Republica Moldova au fost depistate 626 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 22 în stânga Nistrului și mun. Bender / Tighina și 17 în regiunea Ungheni (11 în s. Grozești, raionul Nisporeni).

Pentru mai multe detalii accesați Antirecord COVID-19 în Moldova: 626 cazuri noi confirmate la 19 august 2020

Totodată, la ziua de astăzi, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a comunicat 522 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 18 în regiunea transnistreană și 27 în regiunea Ungheni (20 în raionul Călărași și 7 în raionul Ungheni).

Pentru mai multe detalii accesați COVID-19 // 522 cazuri noi, dintre care 20 în Călărași și 7 în Ungheni, confirmate la 20 august 2020

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



1 trackback / pingback

  1. Lista localităților din Republica Moldova care își sărbătoresc hramul de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns