„Dragoste de mamă”: Și-a lăsat bebelușul în grija unei străine și a dispărut pentru 3 săptămâni.

Și-a lăsat copilul de doar jumătate de an în grija unei femei practic străine și nu a mai revenit pentru a-și lua bebelușul acasă. Aceasta este isprava unei tinere mame în vârstă de 26 de ani din satul Valea Trestieni, raionul Nisporeni, transmite Canal 2 Nisporeni.Acum trei săptămâni, Aurelia Chetraru din satul Vărzărești s-a pomenit cu un copil în brațe. Ea povestește că mama bebelușului l-a lăsat, asigurând-o că se va întoarce după micuț în cel mult o săptămână, însă nu a mai revenit. Femeia a încercat să dea de urmele ei, dar fără rezultat.

A venit într-o miercuri, m-a sunat să-i țin fata o săptămână de zile că se duce să-și caute gazdă. Eu am fost de acord să-i o țin, findcă a zis că sâmbătă va veni. Însă nu a mai venit, a venit la două săptămâni, a venit a văzut fata, i-a adus câteva hăinuțe și s-a dus iar, și nu mai apare deloc. – Cât timp a trecut? Trei săptămâni, de când este fetița la mine. Nu pot da de dânsa. O sun, se duce o sonerie și închide, se duce un bip și închide. Îi trimit mesaje, iată le am în telefon, dar nu răspunde nici la mesaje, la nimic, ” a povestit pentru Canal 2 Nisporeni, locuitoarea comunei Vărzărești, Aurelia Chetraru.

Femeia susține că nu o cunoaște atât de bine pe mama copilului. Aceasta, fiind o  prietenă a fiicei sale. Ea afirmă că nu s-a adresat autorităților, în speranța că mama bebelușului se va întoarce.

Poliția s-a autosesizat pe marginea acestui caz și a găsit-o pe mama dispărută.

Cazul a fost și în vizorul asitenților sociali. Aceștia au reușit să discute cu mama bebelușului. Potrivit lor, femeia și-a luat astăzi copilul și a plecat la Chișinău pentru a sta temporar la un centru de plasament.
sursa: Canal 2 Nisporeni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?