Dovadă video că accidentul tragic din weekend ar fi fost o cursă ilegală cu participarea a două automobile

În noaptea din 16 spre 17 mai, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu Ismail, a avut loc un accident îngrozitor în urma căruia cel puțin 2 persoane au decedat.

Un video apărut de curând pe internet, având o calitate mai bună demonstrează că de fapt erau două automobile care s-au deplasat cu viteză prin centrul capitalei în acea noapte.



Sursa mai comunică că apropiindu-se de intersecția străzii Ismail cu Bulevardul Ștefan Cel Mare, șoferul automobilul AUDI a ignorat culoarea roșie a semaforului și a continuat deplasarea, în timp ce un al doilea automobil, a frânat la intersecție, transmite Paranteze.md

Din imaginile video se vede cum cel de al doilea automobil, după ce a văzut impactul, a cotit încet la dreapta pe strada Ismail, având semnalul de avarie inclus.

AUDI- automobilul Nr. 1

Automobilul alb, despre care presa a vehiculat că ar fi vorba de un BMW – automobilul Nr. 2

sursa: Paranteze.md

Amintim că în acest weekend, 2 persoane au decedat urmare a unui accident rutier grav la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din municipul Chișinău.

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota”, condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail.

Mai multe detalii în articolul Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns