Două permise de conducere false depistate la doi frați în PTF Sculeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest efectuează cercetări pe numele a doi cetățeni moldoveni asupra cărora au fost depistate permise de conducere neveridice.

Direcția regională Vest a IGPF informează că incidentul a fost consemnat în seara zilei de 28 septembrie curent, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. 

La controlul de frontieră s-a apropiat un microbuz cu destinația Lituania.

Printre pasageri se aflau și doi frați de 22 și 31 de ani, domiciliați în orașul Râșcani.

Conform analizei de risc polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar.

Drept urmare, în portmoneul fiecărui frate a fost depistat câte un permis de conducere moldovenesc, cu semne rezonabile de falsificare. 

În timpul audierilor tinerii au declarat că tatăl lor este cel care s-a ocupat de perfectarea actelor respective contra sumei de 1100 de euro. 

Cei doi frați și-au continuat călătoria, nu înainte ca pe numele lor să fie întocmite procese verbale de constatare a incidentelor.

Documentele au fost transmise către laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei și stabilirea legalității actelor.

În dependență de rezultate se va face încadrarea juridică a faptelor și atragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, ne puteți urmări și pe alte canale media TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns