Dosarul membrilor grupului criminal organizat, învinuiți pentru punerea în circulație a peste 60 mii EUR falși – trimis în judecată

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță despre terminarea urmăririi penale și trimiterea în judecată a dosarului celor trei membri ai grupului criminal organizat, învinuiți pentru punerea în circulație a 63 mii euro falși.

Învinuiții continuă să se afle în stare de arest, inclusiv o persoană de gen feminin, care se află în arest la domiciliu, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale

Amintim, activitatea criminală a grupului a fost deconspirată de procurorii PCCOCS, de comun cu angajații autorității polițienești.

Membrii grupului au vârste cuprinse între 30 și 47 de ani și au fost anterior judecați pentru alt gen de infracțiuni.

Pentru fapta de care sunt învinuiți, legea penală prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 7 la 15 ani.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns