Doliu la Ungheni. A decedat Ludmila GUZUN, deputat și ex-Președinte al raionului

Municipiul și raionul Ungheni a mai pierdut încă o personalitate din istoria contemporană a localității – Ludmila GUZUN.

Din păcate, încă o personalitate din Ungheni a pierdut luptă contra COVID-19.

Deputata PDM, fosta președintă a raionului, Ludmila Guzun a decedat în această noapte în urma complicațiilor survenite după COVID-19.

Ludmila Guzun a suferit o formă gravă a bolii, iar în ultima perioadă trecea printr-un tratament post-COVID.

Legislatoarea urma să împlinească în iunie 60 de ani.

La alegerile parlamentare din 2019, Ludmila Guzun a fost aleasă pe curcumscripția Ungheni, municipiului unde început să lucreze în 1983, la fabrica de conserve „Rozmiar”, în calitate de economist principal.

În anul 2005 devine preşedintă a Uniunii Teritoriale a Sindicatului „Agroindsind”, iar peste doi ani a fost promovată în funcţia de vicepreşedintă a raionului Ungheni, din partea Partidului „Alianţa Moldova Noastră”.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM.

Din 2012, când i s-a propus funcția de șef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democrați.

A plecat din funcția de viceprimar și a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcția de președinte de raion.

În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni.

Ludmila Guzun a devenit președintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: