Doi tineri din Fălești și Ungheni au fost reținuți de polițiști pentru furt dintr-o vilă din or. Sângera

Un tânăr de 27 de ani, din r-nul. Fălești și un minor de 17 ani, din Ungheni sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia sunt suspectați că ar fi pătruns într-o vilă din or. Sângera de unde au sustras mai multe bunuri.  Astfel prin acțiuniunile sale au cauzat proprietarului în vârstă de 45 ani un prejudiciu în sumă de 7 000 lei, informează Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău



În cadrul acțiunilor speciale și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, suspecții au pătruns în vilă prin forțarea geamului din termopan, de unde au sustras: boxe, aspirator, aerotermă, și un set de lenjerie de pat. Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina. Indivizii s-au dovedit a fi anterior judecați pentru furturi din automobile.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt. Dacă li se va demonstra vinovăția, ei riscă amendă de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

În continuare polițiștii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.

sursa: Direcția de Poliție Chișinău



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns