Doi angajaţi ai unei spălătorii din Chişinău au furat şi accidentat un Mercedes S-Class

Un caz ciudat s-a produs în dimineață zilei de 9 decembrie în Chişinău, când un bărbat a sunat la poliţiei şi a denunţat faptul că automobilul său i-a fost furat de pe teritoriul unei spălătorii auto, unde o lăsase pentru a fi spălată.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, venise cu Mercedesul său S-Class din generaţia W140 la spălătorie, înmânându-le maşina angajaţilor spălătoriei auto de pe str. Burebista din Chişinău, după care se depărtase., informează Piațaauto.md

Doi angajaţi ai spălătoriei, de 21 şi, respectiv, 25 de ani, au părăsit cu maşina teritoriul spălătoriei auto „pentru a se plimba” cu ea, după cum au declarat ulterior la poliţie.

Doar că „plimbarea” lor s-a încheiat urât, ei accidentând maşina pe str. Albişoara, la intrarea într-o staţie peco.

După accident, aceştia au abandonat automobilul.

N-a trecut foarte mult până când poliţia i-a găsit şi arestat.

S-a dovedit că aceştia au antecedente penale pentru infracţiuni similare.

Pentru noua lor faptă ei riscă o nouă condamnare cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă penală de până la 67,000 lei.

În ultimul timp cazuri în care anagajaţii unor spălătorii răpesc automobile şi le accidentează au fost mai multe, fapt care ar trebui să dea ne dea de gândit dacă putem să încredințăm maşinile oricărei spălătorii şi oricărui angajat.

În acelaşi timp, îndesirea acestor cazuri cu siguranță ar trebui să dea de gândit şi administratorilor de spălătorii auto.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns