DOC // Natalia Gavrilița – candidat pentru funcția de prim-ministru. Maia Sandu a semnat Decretul

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat astăzi Decretul de desemnare a Nataliei Gavriliță pentru funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

Am semnat astăzi, după consultările cu fracțiunile parlamentare, Decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

Maia Sandu

Vedeți și:

Președinta Republicii Moldova a mai menționat că are toată încrederea că Prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă, și că maximum în două săptămâni Republica Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară

Candidata Gavrilița are la dispoziție două săptămâni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare.

Proiectul programului urmează a fi prezentat plenului Parlamentului.

Oamenii așteaptă schimbări în bine și pentru aceasta este nevoie de acțiuni ferme și de decizii competente, care să pună în prim-plan interesul cetățeanului.

Maia Sandu

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns