Doc // INSP l-a sancționat pe „DK”-ul cu BMW din Ungheni cu ridicare permisului de conducere.

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică (INSP) informează redacția NEWS.UNGHENI.ORG despre faptul că conducătorul auto implicat în încălcarea flagrantă al Regulamentului Circulației Rutiere prin efectuarea unui pseudo-„DRIFT” în Piața Independenței din municipiul Ungheni a fost sancționat de către angajații INSP Ungheni – Nisporeni în temeiul art.241/1 alin. 1 Cod Contravențional.

Prin alte cuvinte, tânărului „DK” de 21 de ani i-a fost ridicat permisul de conducere.

Ca urmare sancțiunea va fi aplicată de către Instanța de Judecată – privarea de drept de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

Amintim că în această dimineață, Inspectoratul de Poliție Ungheni și INSP comunicau că s-au autosesizat pe cazul încălcării grave a RCR și efectuarea unor acțiuni de psudo – „DRIFT” în jurul Pomului de Crăciun din municipiul Ungheni de către conducătorul unui autoturism de model BMW, expusă public de către redacția noastră și comunică următoarele.

La 7 decembrie curent, ora 21:50, în Piața Independenței din municipiul Ungheni, amplasata pe strada Națională nr. 7, conducătorul unui autoturism de model BMW, cu numere de înmatriculare YEK 702 a fost înregistrat video efectuând manevre periculoase de derapare intenționată prin ce punea în pericol iminent securitatea CR și OP.

Cazul a fost imediat înregistrat în Registrul nr.2 al Inspectoratului de Poliție Ungheni cu nr. 9653.

La scurt timp, oamenii legii au stabilit că la volanul autoturismului de model BMW se afla cetățeanul A. M de 21 de ani, locuitor al municipiului Ungheni.

Ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni l-au citat pentru 8 decembrie 2020 la sediul Plutonului Ungheni-Nisporeni al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică al IGP, amplasat în mun. Ungheni, str. Decebal nr. 51.

Sursa comunică că acțiunile tânărului unghenean urmează a fi încadrate, în conformitate cu prevederile art 241/1 alin. 1 al C.C. „încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere prin comportament agresiv” și remiterea ulterioară procesului verbal în instanță de Judecată cu recomandare – muncă neremunerata cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe un termen de un an.

Amintim că redacția NEWS.UNGHENI.ORG a publicat în seara zilei de ieri un caz ieșit din comun de încălcare grosolană a RCR și efectuarea unui pseudo – „DRIFT” în jurul Pomului de Crăciun din Piața Independenței din municipiul Ungheni.

Material video a fost remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către un martor ocular.

Totodată, sursa mai precizează că în acele clipe, în Piața Independenței din municipiul Ungheni se mai aflau și alte persoane, venite să admire și să se pozeze cu cel mai frumos Pom de Crăciun din Republica Moldova – cel din Ungheni

Martorul ocular a venit cu rugăminea să publicăm materialul video pentru a „îi învăța minte pe restul. Zona unde se primblă copii mici sau tinerii nu este spațiu pentru drift. Dacă nu are cap, degrabă …. va merge pe jos

Pentru a vă convinge de cele relatate supra, recomandăm să vizionați clipul video filmat de Unghenean și remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG:

Cele 2 articole ce vizează istoria cu pseudo – „DRIFT” – ului din preajma Pomului de Crăciun din municipiul Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: