Directorul General RED NORD, Romeo Lopotenco a fost demis din funcție

În această seară, Romeo Lopotenco, Directorul general al S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord”, a fost demis din funcție.

Demisia conducătorului RED NORD a fost votată în cadrul unei ședințe de urgență al Consiliul de administrație al S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord”.

Ședința a avut loc în jurul orei 18:00 a zilei de astăzi, 9 decembrie 2020.

Informația cu privire la schimbarea conducerii S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” a fost publicată pe pagina de facebook a Consilierul raional din parte PAS în Consiliul raional Sângeri Oleg Cernei, ex-consilier municipal Chișinău pe listele AMN și PL.

Romeo Lopotenco

S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” este singura întreprindere de stat ce asigură cu energie electrică cca 476.8 mii consumatori și acoperă toate raioanele din zona geografică nord a Republicii Moldova și 2 raioane din zona de centru: Ungheni și Rezina.

Vedeți și Adresele din raionul Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 7 – 12 decembrie 2020

Totodată, S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” asigură alimentarea cu energie electrică și a consumatorilor din platoul Cocieri (localitățile Cocieri, Molovata Nouă) din raionul Dubăsari, stânga Nistrului.

Cu mai multe detalii referitor la acest subiect, revenim pe parcursul zilei de mâine, 10 decembrie 2020.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns