Din inimă pentru Rodica URSU

Din inimă pentru Rodica Ursu

  • Nume: Ursu
  • Prenume: Rodica
  • Vârsta: 40 de ani
  • Diagnostica: TAHICARDIE VENTRICULARĂ PAROXISTICĂ 
  • Suma necesară pentru operație: 4000 euro
  • Tratament: România

La aproape 40 de ani, o vârstă la care alţi semeni au se bucură de familiile lor, descoperă lumea şi își trăiesc viaţă, Rodica URSU, profesoare la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din municipiul Ungheni, suferă de o afecțiune care se manifestă prin bătăi de inimi accelerate – TAHICARDIE VENTRICULARĂ PAROXISTICĂ.



Ungheneanca comunică după multe analize, diagnostica i-a fost confirmată și că este mult mai grav de fapt, iar palpitațiile sunt din ce in ce mai frecvente.

În acest context, Rodica are nevoie urgent de ajutorul nostru pentru o operație urgentă în România. Totodată, profesoarea mai comunică că familia ei a procurat recent o locuință în credit și suma de 4000 de euro este foarte mare pentru familia ei.

Mesajul Rodicăi:

„Bun găsit. Mă numesc Rodica Ursu, am 40 de ani, din păcate povestea mea este una tristă cu toate că încerc să mă încurajez, acum sunt disperată mai mult ca niciodată. Diagnosticul, care mă sperie, se numește TAHICARDIE VENTRICULARĂ PAROXISTICĂ, este o afecțiune care se manifestă prin bătăi de inimi accelerate, această boală a venit brusc, pe fond de stres, manifestându-se prin palpitații, stări de amețeală, slăbiciune, leșin. Acum după multe analize mult mai ample diagnostica mi s-a confirmat și mi s-a comunicat că este mult mai grav de fapt, palpitațiile sunt din ce in ce mai frecvente și am nevoie urgent de operație în România, dar am la dispoziție puțin timp iar costurile sunt peste puterile familiei noastre, cu atât mai mult că am procurat și locuință prin ipotecă și suntem chiar în pragul disperării, nimeni nu suntem asigurați în viață și uneori soarta ne oferă încercări pe care de unul singur nu poți să ieși. Vreau să vă rog să îmi fiți alături, pentru că doar operația la inimă mă poate salva. Am speranțe doar în Oameni.”

Cu înalt respect și mulțumire anticipată, Rodica URSU

Pentru Dona pentru Rodica URSU, accesați Din inimă pentru Rodica Ursu





sursa: Caritate.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns