Detectorul de fum a prevenit un incendiu în Marinici, Nisporeni

O casă din satul Marinici a fost în dimineața zilei de ieri la un pas de a fi nimicită de flăcări, după ce proprietarul a uitat o țigară aprinsă. Din fericire, detectorul de fum din locuință s-a declanșat, iar localnicii au anunțat pompierii. Aceștia au stins focul, care a distrus bunurile materiale dintr-o cameră, comunică Canal 2 Nisporeni


Citește și Detectorul de fum a salvat viața unei familii din Grozești, Nisporeni

Focul a izbucnit la scurt timp, după ce proprietarul locuinței a plecat de acasă. Alertați la fața locului, salvatorii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se răspândească.

„Echipa unității de salvatori, deplasându-se la fața loculu,i nu au depistat careva persoane în încăpere, însă camera de locuit era cuprinsă în flăcări. După lichidarea incendiului s-a depistat că stăpânul casei a fumat în casă” a comunicat  ofițerul superior al SSE Nisporeni a DSE Ungheni, Nicolae Musteață.

Bărbatul, care ar fi provocat incendiul are 63 de ani. Vecinii și rudele spun că aceste locuiește de mai bine de un an de unul singur, se află la evidența psihiatri și este un împătimit al țigărilor.

Anterior, bărbatul și-a incendiat toate actele, potrivit asistentului social din localitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns