Detalii despre șoferul beat care a furat DUSTER-ul poliției din Strășeni și a fugit într-o direcție necunoscută

Ex-șeful Inspectoratului Național de Patrulare (INP), în prezent INSP și vicepreședinte al partidului politic PACE Liviu Baziuc, a relatat anterior într-un video despre un caz absolut impresionant ar fi avut loc recent în raionul Strășeni.

Potrivit lui Baziuc, un șofer băut, reținut de poliția din Strășeni și așezat pe bancheta din spate a mașinii de patrulare, a reușit într-un moment să scoată cătușele și să ajungă la volanul acesteia, fugind cu Dacia Duster al poliției de la fața locului

Vedeți Un șofer beat ar fi furat DUSTER-ul poliției din Strășeni și ar fi fugit într-o direcție necunoscută

Solicitat telefonic către sursa primară a informației, Auto-Expert.md, șeful SPIA, ungheneanul Ion Mămăligă, a declarat că incidentul a avut loc în data de 6 octombrie 2020.

Potrivit sursei, individul, în timp ce polițiștii audiau martorii, în circumstanțe încă necunoscute a reușit să-și scoată cătușile de la mâini și a furat automobilul de serviciu al polițiștilor.

Acesta s-a deplasat pe o distanță de aproximativ 5 km, însă datorită intervenției promte a agenților de patrulare a fost stopat și imobilizat.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu în cadrul IGP pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Vedeți declarațiile lui Liviu Baziuc:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns