Detalii despre femeia infectată cu coronavirus, depistată (repetat) în Republica Moldova

În această după-amiază, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a confirmat despre primul caz pozitiv de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova.

Virusul a fost depistat la o femeie de 48 de ani, revenită astăzi din Italia cu cursa Wizz Air W6 3796, Milano-Chișinău.



Potrivit bloggerului Corneliu Gandrabur, femeia a fost internată anterior într-o clinică din Italia (regiunea Bergamo), însă a părăsit instituția medicală fără confirmarea medicilor referitor la infecția cu Coronavirus de tip nou.

Din păcate, iresponsabilitate femeii a supus riscului pe toți pasagerii și echipajul cursei Wizz Air W6 3796 Milano-Chișinău.

„Femeia infectata cu Coronavirus a venit din regiunea Bergamo. Ea a fost internata la italieni, dar a plecat din spital pe data de 4 martie inainte sa i se confirme daca a luat noul virus (in extras nu este aceasta info)”, comunică bloggerul pe pagina sa de facebook

Autorul mai scrie că „Ea s-a urcat in avion fara sa spuna ca are probleme, fiind depistata deja in timpul zborului: tusea foarte tare. La intrebarea de ce nu a ramas in Italia, femeia a spus ca nu era asigurata si nu avea bani pentru tratament”

În aceași ordine de idei, autorul mai menționează că acesta esteîncă un caz care demonstrează că moldovenii sunt iresponsabili.

Totodată, Corneliu Gandrabur mai menționează:

„Apropo, femeia ar putea muri din cauza problemelor de sănătate pe care le are + iresponsabilitarea. Asa ca… sa nu săriți în capul medicilor moldoveni!

Apropo, medicii din Italia i-au prescris antibiotice. Sper ca măcar pe astea le-a cumparat și le-a baut”

Amintim că astăzi a fost confirmat primul caz pozitiv de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova și urmare, Guvernul convoacă de urgență ședința extraordinară a Comisiei națională de sănătate publică.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns