Detalii despre crima terifiantă de la Florești. Corpul uman găsit ars pe un câmp ar aparține unei tinere de aproximativ 16 – 20 de ani

Au apărut noi detalii despre cadavrul carbonizat găsit sâmbătă, 12 decembrie, pe un câmp din proximitatea localității Nicolaevca, din raionul Florești.

Identitatea victimei așa și nu a fost stabilită, iar circumstanțele în care a fost ucisă încă rămân a fi un mister pentru anchetatori, dar se presupune că ar fi avut vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, transmite DESCHIDE.MD

Vedeți și Cadavru carbonizat, găsit pe un câmp, la Florești. Se presupune că victima este o femeie

Sursa comunică că persoane apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, au comunicat că în urma examinării cadavrului de către medicii-legiști veniți la fața locului, s-a stabilit că victima ar fi o fată cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, cu înălțimea de aproximativ 1,65 m, cu corpolență slabă, cu mărimea piciorului aproximativ 35, cu păr vopsit de culoare deschisă, aproape decolorat, ceea ce-i face pe experți să creadă că părul ar fi fost vopsit în condiții casnice.

Mai mult, în timpul examinării cadavrului complet carbonizat, specialiștii au depistat mai multe fragmente de lengerie de culoare roșie, dar ș un fragment de masă plastică topită în regiunea pieptului.

În urma verificărilor mai ample, după semnalmente, oamenii legii nu au regăsit victima în lista cu persoane anunțate anterior dispărute, dar nici identitate acesteia.

Deschide.md comunică că nu au stabilit încă niciun suspect în acest caz.

Aceleași surse, susțin că fata nu ar fi fost omorâtă acolo unde a fost găsit cadavrul, ci ar fi fost ucisă în altă parte.

Cadavrul victimei ar fi adus pe câmpul din Nicolaevca, aproximativ acum o săptămână, înainte de a se începe aversele de ploaie și lapoviță, unde a și fost incendiat.

Sursa ne-a mai comunicat că încă nu a fost stabilit cu exactitate cauza decesului, aceasta urmează a fi stabilită în urma unor mai multe expterize medico-legale de laborator.

Ofițerii de investigații întreprind măsuri speciale pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, identitatea victimei, dar și a unor suspecți cu ulterioara reținerea acestora.

Totodată, cei care ar putea cunoaște careva detalii despre crimă, sau despre victimă, sunt rugați să se adreseze la cel mai apropiat inspectorat de poliție.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns