Detalii despre crima din Ungheni // Ar fi fost o reglare de conturi între 2 boschetari

În dimineața zilei de 3 martie 2020, cadavrul unui tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit în subsolul unui bloc locativ din municipiul Ungheni.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al Inspectoratului General al Poliției responsabilă de activitatea Inspectoratului de Poliție Ungheni, trupul era în stare avansată de putrefacție, comunică publicația periodică Unghiul.com



Aceeași sursă a precizat că la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală împreună cu conducerea Inspectoratului de Poliție Ungheni și procurorul de serviciu.

Amintim că în seara zilei de ieri, redacția News.Ungheni.org a comunicat că trupul unui tânăr de 31 de ani depistat în subsolul unui bloc din mun. Ungheni 

Conform declarațiilor ofițerului de presă din primele cercetări la examinarea exterioară a cadavrului s-a depistat o plagă contuză în regiunea capului și a fost stabilită identitatea victimei, care e locuitor al raionului Ungheni, fără loc permanent de trai, boschetar, anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt.

Cadavrul a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Nisporeni.

Cristina Vicol a mai specificat că în cadrul măsurilor întreprinse pe cazul dat au fost audiați mai mulți martori din anturajul victimei decedate.

În urma cărora a fost stabilit făptuitorul acestei infracțiuni, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 65 ani, locuitor raionului Ungheni.

Acesta a fost tot judecat și e boschetar.

Bărbatul a locuit cu victima în subsolul aceluiași bloc locativ.

Totodată de la persoana bănuită au fost ridicate hainele cu care a fost îmbrăcat, pe care s-au depistat pete de culoare brun-roșietic asemănător cu sângele.

Bănuitul a fost reținut penal în baza art.165-166 Cod procedură penală.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns