Detalii despre crimă din Milești în care un tânăr și-a înjunghiat mortal oaspetele

Un bărbat de 48 de ani, din raionul Nisporeni  a fost ucis cu sânge rece de amicul său de pahar.



Crima a fost săvârşită, în satul Mileşti, în seara de 30 martie, la ora 21:45.

Vezi și Crimă în satul Milești din Nisporeni. Un tânăr și-a înjunghiat oaspetele în inimă

Oamenii legii au fost alertaţi chiar de suspect, care a comunicat că a înjunghiat cu un cuţit un consătean, comunică Albasat.md

Sursa mai comunică că ajunși la fața locului, polițiștii din Nisporeni au stabilit că cei doi bărbați au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a  iscat o ceartă.

Stăpânul casei, în vârstă de 33 de ani a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat musafirul în inimă. În consecință, bărbatul a murit pe loc.

La Inspectoratul de poliţie Nisporeni a parvenit informaţia telefonică, referitor la faptul că în satul Mileşti, raionul Nisporeni a fost depistat un cadavru de gen masculin.

Grupul operativ de urmărire penală, în deplină componenţă, deplasându-se la faţa locului, a stabilit că la data de 30.03.2020, aproximativ la orele 21:45, un cetăţean, în vârstă de 33 de ani, aflându-se la domiciliul său, împreună cu alţi doi consăteni de-ai săi, în timp ce consumau băuturi alcoolice, în rezultatul unor relaţii ostile apărute spontan, i-a aplicat unuia dintre aceştia o lovitură cu un cuţit în regiunea inimii.

În rezultatul leziunilor primite, victima, în vâstă de 48 de ani a decedat la faţa locului.”, a comunicat pentru Albasat ȘSUP al IP Nisporeni, Victor Triboi.  

În acest caz, a fost deschis un dosar penal și urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care a fost comisă crima. Suspectul a fost reținut şi plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.



Bănuitul riscă să stea în spatele gratiilor de la 10 până la 15 ani.

Galerie Foto:

Reportaj video (Albasat.md):



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns