Detalii despre cazul de suicid de Crăciun din raionul Ungheni

La 8 ianuarie curent, a doua zi de Crăciun, în raionul Ungheni a avut loc un caz de suicid.

Potrivit informațiilor anterioare, un bărbatul în vârstă de 45 de ani, s-a strangulat cu un prelungitor la domiciliul său din raionul Ungheni.

Urmare, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a solicitate mai multe informații de la Inspectoratul de Poliție Ungheni.

După recepționarea mai multor detalii, comunicăm următoarele:

La 8 ianuarie curent, ora 11:20, în adresa serviciului de Gardă al Inspectoratului de Poliție Ungheni a parvenit informația telefonica (112) despre faptul că în localitatea Cioropcani din raionul Ungheni a fost depistat cadavrul unui bărbat.

Imediat în satul Cioropcani s-a deplasat grupa operativă în deplină componență și conducerea Inspectoratului de Poliție Ungheni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că la data de 08 ianuarie curent, în jurul orelor 11:00, a fost depistat cadavrul un bărbat, născut în 1975, fără de semne de moarte violentă.

Cadavrul bărbatul a fost depistat în propriul domiciliu, spânzurat de o țeavă metalică cu un cablu de la un prelungitor.

Bărbatul locuia de unul singur și ar fi fost consumător de băuturi alcoolice.

Totodată, bărbatul ar mai fi avut astfel de tentative.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor

Amintim că bilanțul cazurilor de suicid din ultimele două zile au ajuns la cifra de șase persoane.

Alte patru cazuri au avut loc la Ocnița, Ceadâr-Lunga, Bălți, Vulcănești, Dubăsarii Vechi și Ungheni. 

În patru cazuri este vorba despre doi bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 45 de ani, și în alte 2 de o femeie de 34 de ani și o minoră de 16 ani din Vulcănești.

Pentru prevenirea acestor tragedii, în Republica Moldova există mai multe asociații obștește care acordă sprijin persoanelor aflate în depresie și luptă contra prevenirii cazurilor de suicid.

Un exemplu este și Linia Verde Prevenire Suicid (tel. 0608 06 623)

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: