A decedat biciclistul accidentat ieri la Blândești. Detalii cu privire la accidentul cu implicarea a doi bicicliști pe traseul R16 Ungheni – Sculeni

În seara zilei de ieri, 5 ianuarie 2021, pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni, în segmentul satului Blândești din comuna Sculeni, a avut loc un nou accident rutier.

În accidentul rutier au fost implicați un autoturism de model VW Passat și doi bicicliști.

Vedeți și Foto // Accident rutier grav cu implicarea a 2 bicicliști pe traseul R16 Ungheni – Sculeni

Urmare a accidentului rutier, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a solicitat mai multe informații detaliate de la Inspectoratul de Poliție Ungheni.

Potrivit oamenilor legii, aproximativ la orele 17:50 a serii de 5 ianuarie curent, la serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Ungheni a parvenit informația telefonica 112 înregistrată despre faptul că la intrarea în satul Blândești din Ungheni s-a produs un accident rutier și posibil sunt persoane traumate.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă în deplină componență şi conducerea Inspectoratului de Poliție Ungheni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Aflați la fața locului, oamenii legii au constata că o șoferiță, conducând autovehiculul de model „Volkswagen Passat” pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni, în direcția PTF Sculeni, la ieșire din satul Blândești r. Ungheni, a tamponat un biciclist care se deplasa haotic pe partea carosabilă pe aceiași direcție de deplasare.

Biciclistul, originar din satul Sculeni, avea semne vizibile de stare de ebrietate.

În rezultatul accidentului rutier, biciclistul lovit a fost transportat cu diferite traumatisme la spitalul raional Ungheni, fiind internat în secția de reanimare.

Totodată, ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni au supus conducătoarea autoturismului testării alcoolscopice. Rezultatul a s-a stabilit o concentrație de 0,00 mg/l în aerul expirat.

La fața locului, oamenii legii au mai stabilit că împreună cu biciclistul accidentat era și fratele acestuia care se deplasa cu bicicleta pe marginea carosabilului, însă care nu a avut de suferit în urma accidentului rutier.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal prin prisma art. 264 Cod Penal.

Din nefericire, biciclistul aflat în stare de ebrietate și accidentat, a decedat în această dimineață la Spitalul raional Ungheni.

Alte circumstanțe, se stabilesc.

Galerie Foto cu accidentul rutier din perimetrul satului Blândești, remisă de către un martor ocular la redacția noastră în seara zilei de ieri, 6 ianuarie 2021:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns