De la tarabele Pieții Centrale la grupul pe facebook „Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton”

În contextul pandemiei de Coronavirus de tip nou / COVID-19 și presiunilor la care sunt supuși agenții economici, tot mai mai mulți producători agricoli se reorientează și cuceresc mediul online.

La ziua de astăzi, cea mai mare popularitate în rândul moldovenilor o au grupurile tematice pe facebook și paginile pe instagram.

Astfel, începând cu ziua de astăzi, a fost creat și la Ungheni un grup pe facebook de susținere a producătorului autohton.

Grupul intitulat Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton, are scopul de a conecta micul producător cu potențialul consumator, inclusiv asigurarea livrării produselor la domiciliu.



Din descrierea comunității:

Dragi Ungheneni și oaspeți ai municipiului / raionului Ungheni!

Suntem cunoscuți în întreaga lume ca o comunitate de cetățeni activă, o comunitate ce pune umărul la rezolvarea unor probleme și își susține pământeanul! Acest Grup a fost creat pentru a ajuta locuitorii să își poată vinde produsele pe timp de pandemie COVID-19 și, și nu doar.

Pentru că suntem acasă și putem fi cu toții conectați, inclusiv la produsele și serviciile locale, afectate de contextul actual să își continue activitatea.

Ungheneni pentru Ungheneni! Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENI!

Chiar de la lansarea comunității, în grup au început a fi publicate mai multe anunțuri, începând de la vânzarea produselor agricole de primăvară și până la recomandarea unor servicii foto / video.

De exemplu, Elena (Margo Burlacu) propune Unghenenilor un asortiment bogat de verdețuri: ceapă verde, mărar, pătrunjel, ridiche proaspătă, etc., la un preț accesibil. Iar pentru a își putea realiza marfa, crescute cu multă dragoste în serile din Todirești, Lenuța asigură livrarea la domiciliul a verdețurilor comandate, chiar de au fost comandate doar o legătură de mărar sau pătrunjel.

Într-un alt exemplu, administratorul grupul recomandă serviciile de fotograf ale lui Sergiu Cotruță. Amintim că pe portalul News.Ungheni.org sunt publicat mai multe materiale foto / video, al cărui autor este Sergiu, cunoscut și ca Ser Ko Photography.

Șirul anunțurilor publicate începând cu primele clipe de la crearea grupului poate continua, însă, pentru a nu influența relația dintre producătorul și consumatorul Unghenean, vă recomandăm să accesați grupul și să Vă convingeți.

Pentru a fi parte a noii pieți, accesați Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns