Cutremurător: Tânărul electrocutat în Morenii Noi riscă să rămână fără o mână

Tânărul de 16 ani din satul Morenii Noi, Ungheni, care a căzut de pe un stâlp de electricitate, riscă să rămână fără o mână. Băiatul se află în stare gravă în secția reanimare a spitalului pentru copii Emilian Coțaga din Capitală, după ce a fost transferat de la Institutul Mamei și a Copilului, informează Publika.md



Sursa mai precizează că reprezentanții instituției au comunicat că tânărul se află în stare gravă, dar stabilă și este posibil ca brațul drept să fie amputat. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală și urmează ca în timpul apropiat să ajungă din nou pe masa de operație.

Vezi: Un tânăr din Morenii Noi a ajuns în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului, după ce s-a electrocutat

Potrivit poliţiei, din motive deocamdată neclare, băiatul ar fi urcat pe pilonul de electricitate, s-ar fi apucat de cablurile neizolate şi astfel, s-a electrocutat. Oamenii legii au stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate când a recurs la acest gest.

Directorul gimnaziului Morenii Noi, Victor Petlii, a declarat că transformatorul electric este situat de ani de zile în curtea școlii, încă din vremea sovietică.

Totodată, acesta a declarat că în data de 25 aprilie, în toată școala au fost susținute ore despre tehnica securității. Lecțiile au fost predate, după ce în data de 6 aprilie în raionul Dondușeni, un băiat de doar 14 ani a fost găsit mort lângă un transformator electric.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns