Curaj.TV: „Vecinul mi-a poruncit să merg prin râpă, nu pe drumul său „PRIVATIZAT”. Povestea Larisei din Ciorești, Nisporeni

În continuare, Vă prezentăm istoria Doamnei Larisa din satul Ciorești, raionul Nisporeni, care se plânge precum că vecinul său îi face zile fripte și că se comportă cu ei ca un feudal cu iobagii săi. Articolul este preluat integral de pe portalul Curaj.TV, fără careva ingerință în conținut. 


Istoria Larisei din Ciorești, raionul Nisporeni (Curaj.TV)

Locuiesc lânga omul de care se teme satul și de partea căruia e și politia, nu am ajutor de la nimeni, trăiesc cu mama în vârstă de 67 de ani și cu copilul. Acest om are un hobby, să-şi bată joc de cineva și victimele suntem noi.

Acum doi ani a poruncit să tai toți copacii din grădina ce se află la 3,5 m de gardul dumnealui, că îi ține umbra la gradină și fac frunze. Noi de acest om ne-am temut tot timpul și, ca să nu am probleme cu el, am căutat oameni și le-am plătit ultimii bani, 400 lei ce-i aveam, pentru a tăia copacii ce erau tineri, puși de bunelul meu

Astă toamna mama a pus în drum, în fața porții, rumeguş de lemn și nici asta nu i-a plăcut vecinului, a ordonat mamei, așa bătrâna cum este, să strânga tot și să duca într-o râpa mai departe.

Canalizarea când am facut-o, la fel, m-a chemat la el, ca împăratul pe ţăran, ca sa-i zic ce am de gând să fac la mine în ogradă. S-a temut să nu i-au apă din fântâna din drum, pe care tot o consideră a sa.

Dupa ce a reparat-o, ca e om gospodar, a pus doua pompe în ea și ia apa gratis. De teama să nu iau şi eu, m-a chemat să îi dau socoteala, apoi când i-am zis că pe contract o sa am apă, s-a legat de canalizare, cum că sunt 5 m de la fântâna și nu am dreptul, dar adevarat e că sunt 15 m – nu 5, numai ca nu pot să îi zic nimic ca el o ține pe a sa și se considera cel mai drept în minciunile sale.



Și atunci, nevrând să am probleme cu el, am zis lucrătorilor să faca o alta bortă în alt loc, și pentru ceea munciseră deja, am achitat în plus 500 lei, că așa costă.

Iar acum nu-mi dă voie să merg pe drum, că și drumul tot e al lui!

Și mai rau e ca întartă oameni, sau cum se mai spune, îi influiențează moral. Socot că doar un bandit poate și se pricepe să facă așa ceva. Nu cunosc ce vrea să obțină, dar e pornit pe mine rău de tot. Are 57 de ani și vrea să-mi impună aici reguli de care vrea el!

Așa de tare m-a zapăcit, că nu pot înțelege, locuesc într-un sat de oameni cu legi de stat, sau în satul unui feudal care face legi ca-n pușcărie !?

Nicio dreptate nu e, frate, în acest raion, e junglă unde legea o impune cel mai puternic!?

Larisa de la Cioreşti

sursa: Vecinul mi-a poruncit să merg prin râpă, nu pe drumul său „PRIVATIZAT” / Curaj.TV

NotăArticolul a fost preluat integral, cu indicarea surselor în orginal, fără careva ingerință în conținut.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns