Culmea hoției la Ungheni: Au furat zeci de globuri de pe Cel mai frumos brad de Crăciun din Moldova

După o lună și jumătate, timp în care unghenenii s-au bucurat de priveliștea din Piața Independenței, pomul de Crăciun a fost demontat și depozitat îngtr-un loc sigur.

Potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Ungheni, cu regret, chiar dacă a fost instalat un gărduț în jurul bradului, chiar dacă au fost făcute apeluri să păstrăm ceea ce avem, iar Piața Independenței a fost iluminată nonstop pe timp de noapte, au fost înregistrate și „pierderi”.

De pe cel mai frumos brad de Crăciun din Moldova au fost sustrase zeci de globuri. Au rămas doar suporturile pentru acele globuri.

Primăria municipiului Ungheni mai informează că a făcut eforturi substanțiale pentru achiziționarea pomului de Crăciun, ca să facă un pic mai frumoase sărbătorile de iarnă, umbrite de pandemie.

Se pare că unii cetățeni așa și nu vor să înțeleagă necesitatea unui comportament civilizat și a păstrării bunului public.

E o nouă zi, e un nou început.

Primăria va continua să investească în lucruri menite să facă viața unghenenilor mai bună și mai frumoasă, în speranța că, într-o bună zi, vom înțelege cu toții că trebuie să ne implicăm, să păstrăm cele realizate și să contribuim cu toții la dezvoltarea orașului nostru.

Vedeți mai multe articole despre Cel mai frumos brad de Crăciun din Moldova

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. În Piața Independenței din municipiul Ungheni a fost instalat Pomul de Crăciun - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns