CSE Ungheni a decis alocarea a 250 mii lei Spitalului raional pentru achiziționarea concentratoarelor de oxigen

Astăzi, 2 martie 2021, s-a desfășurat online ședința Comisiei situații excepționale a raionului Ungheni.

Motivul – demersul „Directorului” IMSP Spitalul raional Ungheni, nr. 226/01-25 din 02.03.2021.

Urmare, membrii Comisiei situații excepționale a raionului Ungheni au decis aprobarea alocării sumei de 250 000 lei din Fondul de rezervă al raional Ungheni IMSP Spitalul raional Ungheni pentru procurarea Concentratoarelor de oxigen.

Amintim că la 26 februarie curent, spațiul mediatic a fost inundat cu informația privind situația dezastruoasă la spitalul raional Ungheni.

Instituția medicală are conturile blocate din cauza datoriilor, iar din lipsa de bani nu pot fi cumpărate butelii de oxigen pentru pacienții în stare gravă. Totodată, angajații nu și-au primit salariile pentru luna trecută, comunica Pro TV Chișinău.

CSE Ungheni a decis alocarea a 250 mii lei Spitalului raional pentru achiziționarea concentratoarelor de ox… by News Ungheni on Scribd

Vedeți mai multe articole despre Spitalul raional Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns