CSE a propus alocarea a 5.2 mln MDL pentru lichidarea consecințelor calamităților din 2020

În urma analizării tuturor solicitărilor venite din partea comisiilor teritoriale, membrii CSE au examinat și înaintat spre aprobare Cabinetului de miniștri propunerea de a aloca circa 5,2 milioane de lei, din Fondul de Intervenție al Guvernului, către primăriile localităților care au avut de suferit cel mai mult în urma intemperiilor din anul 2020.

Printre localitățile cele mai afectate se numără satul Coșernița din raionul Florești, satele Mileștii Mici, Zâmbreni, Țipala, Cigârleni, Puhoi și Ruseștii Noi din raionul Ialoveni, satele Baccealia și Tocuz din raionul Căușeni, dar și satul Cenac din raionul Cimișlia.

Sumele aprobate de membrii Comisiei pentru Situații Excepționale ar urma să fie destinate pentru reabilitarea mai multor porțiuni de drumuri locale și a podurilor care au fost grav avariate în urma ploilor torențiale din lunile iunie, iulie și octombrie ale anului trecut.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns