Cruzime fără margini la Nisporeni. Doi minori spitalizați după ce tatăl i-a bătut cu o sârmă

Cruzime greu de imaginat din partea unui părinte față de copii săi. Un tată și-a bătut cu bestialitate cei doi feciori ai săi, până când unul dintre aceștia a ajuns la spital.

Acesta le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, dar și cu un fir de sârmă. Motivul pentru care tatăl a recurs la un asemenea gest ar fi faptul că  fiul mai mare nu frecventează orele la gimnaziu. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional, transmite Canal 2 Nisporeni

Așa a ajuns la spital băiatul în vârstă de 13 ani, ai cărui spate este plin de leziuni, iar chipul desfigurat.

Acesta ne-a mărturisit că nu este pentru prima dată când este bătut de propriul tată. Băiatul spune că timp de o oră a suportat un adevărat calvar. Acum acesta este internat la Spitalul Raional.

Eu am venit de la școală, m-am dus la bunica și m-am dus la un om să tai lemne și tata m-a chemat acasă să tai lemne ca să facem focul. Dar el ne-a mințit și ne-a chemat în casă și a început să ne bată. De la școală a auzit că nu ascultăm, ne jucăm la telefon la lecții. Am încercat să ies afară să fug de el, dar nu mi-a dat voie,” a mărturisit băiatul.

Deși nu poartă nici o vină, nemilos, tatăl, și-a descărcat nervii și pe fratele mai mic, care ne-a spus că îi era frică să strige după ajutor.  

 „Pe dânsul îl bătea mai mult cu pumnii, cu picioarele, cu palma. Nu, de ce ? Avea să ne bată mai tare,” a spus fratele băiatului.

Mama copiilor povestește cu lacrimi în ochi despre cele întâmplate. Femeia afirmă că loviturile au fost atât de dure întrucât  draperiile erau pline de sânge.

Eu întorcându-mă de la Nisporeni, când am intrat în verandă, băiatul al doilea stătea în picioare, perdelele le văd numai sânge și îl întreb deodată ce s-a întâmplat? Mă duc la bucătărie, nu aveți idee cum l-am găsit pe cel mai mare, îi straniu de tot cât de tare este bătut,” a povestit mama copiilor.

Bunica copiilor a rămas îngrozită de starea copiilor. Deși recunoaște că fapta feciorului său nu are nici un gram de justificare, femeia spune că de vină este dirigintele nepotului.

M-a sunat pe mine tatăl lor să-i trimit acasă că a adus niște lemne, să le taie copii, căci vine mama lor de la raion și să fie cald în casă. Eu mai departe nu știu ce s-a întâmplat. Și când a venit nora de la Nisporeni și când i-a văzut bătuți, m-a chemat pe mine acolo acasă la dânșii și când m-am dus, într-adevăr în șoc am fost. Asta-i culmea, asta-i culmea, tot de la dirigintele lui Anatolie,” a menționat bunica copiilor.

Cazul este investigat de oamenii legii.

S-a stabilit că tatăl recent revenind de la muncă sezonieră din România, afla-se că copiii săi minori nu frecventează gimnaziul din localitate, nu se pregătesc de ore, fumează țigări cu conținut de tutun. Lovindu-i cu un fir din sârmă pe spate, iar peste față cu palmele. Urmează ca medicul legist să aprecieze gradul leziunilor corporale, acesta riscă să fie tras la răspundere,” a comunicat șeful sectorului nr. 4, Vasile Ciobanu.

Acum tatăl celor doi copii riscă 15 zile de arest, dosar penal sau chiar șase ani de pușcărie.

sursa: Canal 2 Nisporeni

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns