Crimă teribilă la Șendreni. Un bărbat a fost omorât cu cruzime de către propriul fiu

Crimă teribilă în satul Șendreni. Un bărbat în vârstă de 82 de ani a fost bătut până la moarte de către propriul fiu. Tragedia a avut loc sâmbătă spre duminică. Vecinii victimei spun că faptașul ar avea tulburări psihice și că cel mai probabil, în momentul incidentului, acesta s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Feciorul a fost reținut de oamenii legii și predat medicilor psihiatri, comunică Canal 2 Nisporeni

Sursa mai informează că vecinii familiei au menționat că nu este pentru prima dată când aud răcnete în gospodăria cu pricina. Aceștia afirmă că tatăl cu feciorul se certau des, iar în ziua tragediei, cei doi ar fi consumat alcool împreună.

„El este bolnav,  trebuie să-l ducă la tratament pe dânsul. El are boală neagră și l-a apucat și țipa, se tăvălea, eu am fost în Ucraina și am văzut personal. – Consuma alcool?- Consuma și încă este și bolnav,” a declarat un vecin de-al victimei pentru Canal 2

Și nepotul victimei crede că alcoolul i-ar fi luat mințile feciorului.

Feciorul consuma băuturi alcoolice și moșneagul deseori se supăra că se înhăita cu oameni care nu trebuie să se ia cu dânșii și a consumat pînă ce a înebunit și motivul a fost băutura, alcoolul. L-au dus la spitalul de psihiatrie de la Costiujeni, din Chișinău,” a afirmat nepotul victimei, Ion Batîru.




Oamenii legii susțin că victima a fost bătută cu bestialitate.

 „La data de 8 spre 9 septembie 2018 o persoană de gen masculin, în vârstă de 48 de ani, aflându-se la domiciliul său, situat în satul Șendreni, raionul Nisporeni, în urma unei cerți cu tatăl său, în vârstă de 82 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri peste corp cu un obiect dur, în rezultatul cărui fapt persoana a decedat. Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală,” a comunicat șeful secție urmărire penală, Victor Triboi.

Jurnaliștii au încercat să afle de la medicul psihiatru care ar fi motivul pentru care feciorul a recurs la un asemenea gest, însă acesta a refuzat să ne ofere detalii. Cert este faptul că suspectul a fost internat la Spitalul de psihiatrie din Capitală, iar doctorii urmează să stabilească dacă bărbatul are tulburări psihice. Dacă expertiza specialiștilor va arăta că bărbatul se afla în apele lui în momentul incidentului, acesta riscă 15 ani de pușcărie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns