Crimă la Ungheni. Un taximetrist a fost înjunghiat mortal pentru 200 MDL

UPDATE: Unghenenii se mobilizează.

La scurt timp de la publicarea informațiilor în mass-media referitor la crima care a îngrozit municipiul Ungheni, mai mulți membri ai comunități conducătorilor auto s-au mobilizat și au inițiat o campanie de colectare de fonduri.

Campania este destinată susținerii familie îndurerate a bărbatului ucis de o consumatoare de droguri – Unghenenii se mobilizează pentru a ajuta familia taximetristul înjunghiat mortal pentru 200 MDL

Știrea inițială: Un taximetrist de 45 de ani a fost înjunghiat în această dimineață, în jurul orei 07:20, pe teritoriul companiei unde activa.

Incidentul tragic a avut loc în municipiul Ungheni.

Polițiștii din cadrul IP Ungheni au fost sesizată de un coleg al bărbatului care l-a depistat însângerat, dar încă în viață.

Un taximetrist a fost înjunghiat

Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un cuplu avea datorii după mai multe călătorii și taximetristul a insistat, astăzi, să i se achite toată suma de bani.

Între ei s-a iscat un conflict.

Femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat în regiunea cutiei toracice.

Datorită măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști au fost reținute, pe urme fierbinți ambele persoane.

Atât femeia de 30 de ani, cât și concubinul ei de 40 de ani sunt consumatori de droguri și se află la evidența medicului narcolog.

Din păcate, taximetristul Unghenean a decedat la spital.

Potrivit polițiștilor, suma pe care cei doi i-o datorau era de 200 de lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni stabilesc toate circumstanțele producerii crimei.

Amintim că anterior, în municipiul Ungheni, a mai avut loc un caz tragic, urmare a căruia în care a decedat un taximetrist.

În seara zilei de 16 decembrie 2020, un taximetrist din Ungheni a fost atacata violent de 3 indivizi beți, fără scrupule. În ajutor i-a sărit un alt coleg de breaslă – Anatolie

Incidentul cu urmări tragice a avut loc la intersecția străzilor Ciurești cu Ștefan cel Mare din mun. Ungheni.

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Ungheni comunica următoarele:

Cei trei indivizi, F.L, a.n. 2003, domiciliat în satul Cornești, împreună cu T.V a.n. 2001 și minorul R.I., a.n. 2003, , domiciliați în satul Medeleni, încălcând grosolan ordinea publică, manifestată printr-un cinism deosebit și obrăznicie deosebită, i-au aplicat taximetristului B.S a.n. 1950, multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp, cauzându-i vătămări corporale, precum și i-au deteriorat aparatul de casă, capota și oglinda retrovizorie din salonul automobilului de model „Opel Kongo” .

Mai multe articole publicate de NEWS.UNGHENI.ORG la acest subiect:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: