COVID-19 // Program special pentru funcționarii publici din APC. Declarațiile Primului-ministru după ședința Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale din 20.03.2020

Din 23 martie 2020, angajații din administrația publică centrală, cum ar fi cei din cadrul ministerelor sau al altor instituții subordonate Guvernului, vor activa conform unui program special.

Anunțul a fost făcut de Prim-ministrul Ion Chicu urmare a ședinței nr. 2 a Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale din 20 martie 2020.



Funcționarii publici din cadrul APC își vor începe ziua de muncă la ora 07:30 și o vor încheia la ora 16:00, iar prânzul va fi între orele 12:00 și 12:30.

Decizia întreprinderii unor asemenea acțiuni se regăsește în actul adoptată la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale din 20 martie 2020

„Raționamentul pentru o asemena decizie este de a fluidiza traficul, în special fluxul de pasageri în transportul public.

Astfel, angajații din sectorul public să folosească transportul public într-un timp diferit de cel în care este folosit de majoritatea populație

Totodată, începând de astăzi, 20 martie, în Republica Moldova este activă o platformă online care prezintă situația de ultimă oră privind cazurile de Coronavirus (COVID-19) în țară.

Platforma poate fie accesată la COVID-19 în Republica Moldova

Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns