COVID-19 Moldova // Ucraina impune restricții temporare de intrare pe teritoriul său

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova atenționează cetățenii Republicii Moldova despre restricții temporare de intrare pe teritoriul Ucrainei.



Potrivit unui comunicat oficial al Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, decizia autorităților ucrainene de a restricționa temporar intrarea persoanelor pe teritoriul Ucrainei este anunțată în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

Conform informațiilor oficiale ale autorităților ucrainene, începând cu 16 martie 2020, ora 00.01, pe o perioadă de două săptămâni, nu se va efectua trecerea peste frontiera de stat a Ucrainei a cetățenilor străini și a persoanelor apatride, inclusiv la efectuarea tranzitului.

Această restricție nu se va referi la cetățenii străini și persoanele apatride din următoarele categorii:
  • colaboratorii misiunilor diplomatice străine, oficiilor consulare și reprezentanților organizațiilor internaționale acreditate în Ucraina, precum și membrii familiilor lor;
  • persoanele care sunt documentate cu permis de ședere permanentă sau temporară în Ucraina.



Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns