COVID-19 // Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei COVID-19 din 20 martie 2020

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 din 20 martie 2020.




Amintim că începând de astăzi, 20 martie, în Republica Moldova este activă o platformă online care prezintă situația de ultimă oră privind cazurile de Coronavirus (COVID-19) în țară.

Platforma globală a fost adaptată pentru Republica Moldova de către o companie locală la solicitarea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu susținerea UNFPA, Fondul ONU pentru Populație, în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Oficiul Coordonatorului Rezident ONU în Moldova.

Platforma poate fie accesată la COVID-19 în Republica Moldova

Amintim că astăzi, urmare a ședinței nr. 2 a Comisia Situații Excepționale al orașului Sângerei, localitatea intră oficial în carantină începând cu ora 00:00 a zilei de mâine.

Informația a fost comunicată de Primarul orașului Sângerei Arcadie Covaliov, pe pagina sa de facebook.

Totoadă, la ora 10:00 a zilei de astăzi, 20 martie 2020, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale comunica următoarele date oficiale:





Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns