COVID-19 // 24 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Date statistice oficiale la 26 martie 2020

În Republica Moldova, au fost confirmate încă 28 cazuri noi de infectare cu coronavirus de tip nou / COVID-19.



Urmare, la 26 martie 2020, numărul celor diagnosticați pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 177 de cazuri din 134  de cazuri procesate.

În numărul de 28 cazuri confirmate astăzi, se regăsesc și cei 4 medici din cadrul Spitalului Clinic Republican, care au fost supuși procedurii de testare repetată.

Originea celor 28 cazurilor confirmate oficial astăzi:

  • 3 cazuri sunt de import – Franța și România;
  • 25 cazuri cu transmitere locală – Chișinău, Cahul, Soroca, Orhei, Ștefan Vodă.

Totodată, Viorica Dumbrăveanu a mai comunicat că 25 de persoane internate la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” nu mai au semne de îmbolnăvire, iar în zilele următoare vor fi externate.

Autoritățile îndeamnă în continuare populația să apeleze la 0 80012300 pentru orice întrebare legată de COVID-19 și să se informeze doar din surse oficiale.

Informațiile au fost prezentate în cadrul declarațiilor de presă după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 din 26 martie 2020.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.



Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns