COVID-19 // 10 de cazuri, printre care şi un copil de 5 ani, confirmate la Nisporeni

În seara zilei de 6 aprilie, în raionul Nisporeni au fost confirmate nou cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID, cifra totală ajungând la 10 persoane confirmate pozitiv.

În cadrul Declarațiilor de presă au fost anunțate 2 cazuri de infectare la Nisporeni iar pe platforma MSMPS de monitorizare live a cazurilor confirmate, a fost publicată 10 cazuri în total. Acest lucru denotă că în raionul Nisporeni, la ziua de ieri au fost confirmate 3 cazuri și nu 2 cum au fost anunțate de autorități.

Vezi și Încă 2 / 3 cazuri de infectare cu COVID-19 în raionul Nisporeni

Postul local de televiziune Albasat TV informează că potrivit şefului Direcţiei Centrului de Sănătate Publică Ungheni, câte 2 cazuri sunt înregistrate în localităţile: Marinici, Bălăureşti, Găureni, iar câte un caz în satele: Soltăneşti, Călimăneşti, Boldureşti şi Valea-Trestieni.

 

Sursa mai specifică că în seara zilei de 6 aprilie, în raionul Nisporeni mai era înregistrată o persoană suspectă, internată în cadrul Spitalul raional Nisporeni și 1240 de persoane aflate sub monitorizarea medicul de familie

Din cele 10 persoane infectate cu coronavirus în raionul Nisporeni, două sunt internate la Spitalul Raional Nisporeni și celelalte în instituțiile medicale din municipiul Chișinău

Totodată, în instituția medicală mai sunt spitalizate încă patru persoane suspecte, una fiind din oraşul Nisporeni, iar celelalte trei din raionul Călăraşi.

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 6 aprilie 2020, au fost înregistrate 20 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

  • 10 cazuri pozitiv în raionul Nisporeni (Marinici – 2, Bălăurești – 2, Găureni – 2Soltănești – 1, Călimănești – 1, Boldurești – 1, Valea Trestieni – 1);
  • 4 cazuri pozitive în raionul Călărași (Păulești – 1, Seliștea Nouă – 1);
  • 6 cazuri pozitive în raionul Ungheni (satul Cornești – 3, Cetireni – 1, Buciumeni – 2).

sursa: Albasat TV



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns